Cremesso kapszulák

Cremesso mindig kész a választásra

A Cremesso kávékeverékei különbőző ízekben és hosszúságban érhetők el, ristrettóként, eszpresszóként, lungoként, illetve tejes kávékülönlegességek alapjaként szolgálva. A kávék többsége Közép- és Dél-Amerikából származó Arabica, és az ázsiai nemes Robusta fajták keverékéből áll. Ennek köszönhető például a kiegyensúlyozott Espresso Classico, az erős és intenzív Ristretto Forte, vagy a különösen finom Lungo Leggero.

A kávékeverékeken kívül single-estate kávékat is kínálunk. Ezek a kávékapszulák egy adott termőhely egy fajtájának karakterét, ízjegyeit hordozzák. Speciális kiadásaink közé tartozik például a Papua New Guinea.

A Cremesso teljes kávé- és teakapszula választéka megfelel a magas minőségi elveknek, és rendelkezik a fenntartható termelés bizonyítékának tartott ún. UTZ-Tanusítvánnyal.

Az elismerést csak azok a gyártók kaphatják meg, akik vállalják, hogy csak helyi termelőktől származó, környezettudatosan termesztett kávékat vásárolnak. Így biztosítható a fenntartható termelés, amely összhangban van a természettel, és biztosítja a hosszú távú kávétermelést.