Tisztító tabletták

Speciálisan kávéfőző gépekhez használható tisztító tabletták, melyek a főző egységet, és a kifolyó rendszert tisztítják meg a kávé lerakódástól. Használata típusonlént eltérő, de minden esetben egy tisztító programot kell elindítani, ami általában 15 percig tart. Jellemzően a főző térbe kell valamilyen módon bejuttatni, ahol az forró vízben feloldódva fejti ki hatását. A tabletták fő hatóanyaga ugyanaz, a dózis változik. Talán a Jura tisztító tablettája különbözik jelentősen a többitől, ugyanis az egy kétkomponensű, tisztít-ken hatásmechanizmusú tabletta.

Tovább
ÚJ

A tejrendszer tisztító folyadék használatával kíméletesen, higiénikusan és hatékonyan eltávolítható a tejmaradék az automata kávégépről. 

Tisztít, és karban tart!

Állandóan raktáron!

Tovább
3 690 Ft
Egységár: 15 Ft/ml
Doboz
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Az eredeti Jura tisztító tabletta

Jura készülékünkhöz mindenképpen a jura tisztító tabletta használata javasolt, mivel a nem kivehető főzőegységű készülékeknél az egyik legfontosabb a magas hatóanyag tartalom, és a főzőegység visszakenése, amit az egyéb márkához készült vagy általános tisztítószerek sajnos nem, vagy nem megfelelően végeznek el. 

Állandóan raktáron! Ajánjuk még a 25 darabos kiszerelést!

 

Tovább
4 990 Ft
Egységár: 832 Ft/db
Doboz
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Két fázisú tisztító tabletta

Tisztít, és karban tart!

Állandóan raktáron!!

Gasztro kiszerelés, 40db / doboz

 

Tovább
17 990 Ft
Egységár: 450 Ft/db
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez