Jura Impressa Xs9 One Touch Cappuccino EUP
Szállítási határidő 2-5 munkanap!

Sajnos már nem rendelhető!  Használt gépért érdeklődjön Nálunk!

Rengeteg szolgáltatás egy helyen. Kávéházi kiszolgálás a konyhában!

762 000 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Jura technológiák

 

I.P.B.A.S.

Intelligens előáztatási rendszer.

A vezérlés méri főző térbe bekerült "kávé pogácsa" vastagságát, és az ennek megfelelő térfogatú forró vízzel áztatja elő. Az előáztatás nem számít bele a főzési mennyiségbe. Ez teszi lehetővé, hogy változó mennyiségű darált kávét használva is azonos mennyiségű kávé fő le.

ESM

Energiatakarékos üzemmód.

Ez a funkció a menüből aktiválható, és akár 40%-os megtakarítástis eredményezhet a használat során. Bizonyos idejű állás után lejjebb engedi a kazánok hőfokát.

Aroma+

Aroma+ örlő fej

Az aroma+ kúpos kialakítású, nagy hozamú darálókés. Rövid idő alatt (2-4 másodperc) ledarálja a szükséges mennyiségű kávét. Ez garantálja, hogy a már megpörkölt kávé nem ég tovább, és a lehető legtöbbet adja hozzá kávé ízéhez. 

Intelligens előfűtés

Intelligens fűtés

A fűtés vezérlése nem csak a jeladó értékei alapján történik, hanem egy kísérleteken nyugvó "program" alapján. Ez a program figyelembe veszi a kazán tömegét, az átfolyt víz sebességét, és a felhasználó által beállított kávé hőfokot. Így a főzési hőmérséklet állandó, nem ingadozik.

Aktív kávé figyelés

Aktív kávé figyelés

Bár a kávé tartály jól látható helyen van, mégis előfordulhat, hogy valaki kávé nélkül indítja el a főzést. Ezt akadályozza meg az a rendszer, és még időben jelzi ( nem enged főzni! ) a kávé hiányt.