Szerviz szolgáltatás díjai

Vállaljuk a "Szervizelt tipusok" menüpontban felsorolt kávéfőzők karbantartását, javítását, szakszerű üzemeltetését, illetve leselejtezését. 

 

 

Szolgáltatásaink árlistája (érvényes 2020 november 09-től)

     

    • Árajánlat megbontás után - 4.685 Ft + Áfa

    A gépet megbontjuk, felmérjük az állapotát, és részletes/tételes árajánlat készül. Az árajánlatot munkalapon rögzítjük, mely igény szerint telefonon, sms-ben, vagy e-mailben jut el a megrendelőhöz.

    Ez az ajánlat általában pontos, amennyiben nem találkozunk a szerviz során rejtett, vagy váratlanul felbukkanó hibával.  Ha nem kéri a szervizt, a gépet összeszereljük, és fél munkaóra kerül kiszámlázásra a visszaadásakor.

     

    • Rezsi óradíj a szervizben - 9.370 Ft + Áfa

    A ténylegesen ráfordított munkaidő kerül kiszámlázásra. Minimális munkaidő 30 perc. Ez a szolgáltatás tartalmazza a gép megbontását, az árajánlatot, a javítást, a gép próbapadon való tesztelését, valamint az elkészült gép tárolását maximum fél évig.

     

    • Karbantartások elvégzése a szervizben - 9.370 Ft + Áfa

    Az összes karbantartó program elvégzését tartalmazza. Az ár tartalmazza a szükséges karbantartó anyagok ( tisztító tabletta, vízkőoldó ) árát is.

     

    • Külső helyszínen végzett javítás óradíja - 11.500 Ft + Áfa

    Csak akkor vállalunk helyszíni szervizt, ha az egyeztetés után a javítás sikerességét reális mértékűnek tartjuk. Minimális munkaidő 30 perc. Ha mégsem sikerül elvégezni a javítást a helyszínen, akkor be kell szállítani a kávéfőzőt a szervizbe. Ebben a szolgáltatásban a kiszállási díj nincs benne, az külön tételként kerül kiszámlázásra. A beszállításért külön díjat nem számítunk fel!

     

    • Külső helyszínen végzett karbantartás - 11.500 Ft + Áfától

    Minden esetben előre egyeztetünk az elvégzendő munkáról. Kiszállás a helyszínre egyeztetett időpontban. Gép típustól, és karbantartás fajtájától függ az ár.

     

    • Kiszállás Budapest területén - 7.000 Ft + Áfa
    • Be- és visszaszállítás Budapest területén - 9.000 Ft + Áfa

    A kiszállást egyedileg egyeztetjük, és a megbeszélt időpontra megyünk ki a kávéfőző gépért,ill.szállítjuk vissza.

     

    • Kiszállás Budapest területén kívül - 120 Ft + Áfa/km

    A kiszállást egyedileg egyeztetjük, de csak akkor vállaljuk el, ha van szabad kapacitásunk rá.