Szerviz szolgáltatás díjai

Vállaljuk a "Szervizelt tipusok" menüpontban felsorolt kávéfőzők karbantartását, javítását, szakszerű üzemeltetését, illetve leselejtezését. 

 

 

Szolgáltatásaink árlistája (érvényes 2019 augusztus 26-tól)

 

  • Megbontás nélküli, ingyenes átvizsgálás

A behozott gépet beüzemeljük, és a működése alapján egy általános hiba felmérést végzünk, melyhez jó esetben árajánlatot is tudunk adni. Ez az árajánlat nem pontos, csak irányadónak tekinthető a szerviz során. Fontos!!!  A gépet nem bontjuk meg!!

 

  • Árajánlat megbontás után - 3.300 Ft + Áfa

A gépet megbontjuk, felmérjük az állapotát, és részletes/tételes árajánlat készül. Az árajánlatot munkalapon rögzítjük, mely igény szerint telefonon, sms-ben, vagy e-mailben jut el a megrendelőhöz.

Ez az ajánlat általában pontos, amennyiben nem találkozunk a szerviz során rejtett, vagy váratlanul felbukkanó hibával.  Ha nem kéri a szervizt, a gépet összeszereljük, és fél munkaóra kerül kiszámlázásra a visszaadásakor.

 

  • Rezsi óradíj a szervizben - 6.600 Ft + Áfa

A ténylegesen ráfordított munkaidő kerül kiszámlázásra. Minimális munkaidő 30 perc. Ez a szolgáltatás tartalmazza a gép megbontását, az árajánlatot, a javítást, a gép próbapadon való tesztelését, valamint az elkészült gép tárolását maximum fél évig.

 

  • Karbantartások elvégzése a szervizben - 5.000 Ft + Áfa

Az összes karbantartó program elvégzését tartalmazza. Az ár tartalmazza a szükséges karbantartó anyagok ( tisztító tabletta, vízkőoldó ) árát is.

 

  • Külső helyszínen végzett javítás óradíja - 9.000 Ft + Áfa

Csak akkor vállalunk helyszíni szervizt, ha az egyeztetés után a javítás sikerességét reális mértékűnek tartjuk. Minimális munkaidő 30 perc. Ha mégsem sikerül elvégezni a javítást a helyszínen, akkor be kell szállítani a kávéfőzőt a szervizbe. Ebben a szolgáltatásban a kiszállási díj nincs benne, az külön tételként kerül kiszámlázásra. A beszállításért külön díjat nem számítunk fel!

 

  • Külső helyszínen végzett karbantartás - 6.600 Ft + Áfától

Minden esetben előre egyeztetünk az elvégzendő munkáról. Kiszállás a helyszínre egyeztetett időpontban. Gép típustól, és karbantartás fajtájától függ az ár.

 

  • Kiszállás Budapest területén - 5.000 Ft + Áfa
  • Be- és visszaszállítás Budapest területén - 6.500 Ft + Áfa

A kiszállást egyedileg egyeztetjük, és a megbeszélt időpontra megyünk ki a kávéfőző gépért,ill.szállítjuk vissza.

 

  • Kiszállás Budapest területén kívül - 120 Ft + Áfa/km

A kiszállást egyedileg egyeztetjük, de csak akkor vállaljuk el, ha van szabad kapacitásunk rá.

Webáruház készítés
argep.hu