A jellegzetes merui vörös talajban nevelkedett kávécserjék termései gazdag ízvilággal bírnak. A nagy odafigyelés mellett végzett kézműves pörköléssel készült ropogós kávészemek megtartják a térségre jellemző intenzív aromát és sűrű textúrát.
Különleges kávék
Ugyanabban a műhelyben pörkölik, és csomagolják, ahol a Kézműves FrissKávé készül.
Arabica/robusta arány:40/60 %, francia pörkölés.
Igazi, alkalmi kávé. Mindenképpen tejes kávé főzésére ajánljuk.Nyáron jegeskávé alapként
is kipróbálható,de a felhasználásnak csak a fantázia szab határt.
Ugyanabban a műhelyben pörkölik, és csomagolják, ahol a Kézműves FrissKávé készül.
Arabica/robusta arány:40/60 %, francia pörkölés.
Igazi, alkalmi kávé. Mindenképpen tejes kávé főzésére ajánljuk.Nyáron jegeskávé alapként
is kipróbálható,de a felhasználásnak csak a fantázia szab határt.
Ugyanabban a műhelyben pörkölik, és csomagolják, ahol a Kézműves FrissKávé készül.
Arabica/robusta arány:40/60 %, francia pörkölés.
Igazi, alkalmi kávé. Mindenképpen tejes kávé főzésére ajánljuk.Nyáron jegeskávé alapként
is kipróbálható,de a felhasználásnak csak a fantázia szab határt.
Ugyanabban a műhelyben pörkölik, és csomagolják, ahol a Kézműves FrissKávé készül.
Arabica/robusta arány:40/60 %, francia pörkölés.
Igazi, alkalmi kávé. Mindenképpen tejes kávé főzésére ajánljuk.Nyáron jegeskávé alapként
is kipróbálható,de a felhasználásnak csak a fantázia szab határt.